Fredagkväll..

Andra helgen på rad jag inte är ute och härjar, har inte ens något speciellt planerat denna helgen. Känns både skönt och lite tråkigt, men det är aldrig fel att vara snäll mot levern ibland :)
Ska eventuellt åka till Karlstad och shoppa lite imorn, resten av helgen blir det bara mys och chill :)

Är nästan helt klar i lägenheten nu också, det är bara småsaker som tavlor och en fläkt å lite annan småskit som ska fixas :) Så snart, snart ska jag lägga upp lite bilder här :)
Men måste säga att jag trivs ruskigt bra i lägenheten, även fast den är lite liten. Räcker dock gott och väl för mig som är singel :)

Har även fått träffat min saknade vän Elin denna vecka som förrövrigt håller hus ända nere i skåne, var kul som fean att se henne igen!

Till veckan blir det gbg en sväng med min vän Sanna, lite shopping och så :) 

På måndag ska jag börja dansa igen, ska bli såååå himla kul. Dansen gör mig glad, så skönt att kunna uttrycka känslor som man annars inte lyckas få fram :) 

Nej, nu får det räcka för denna gång.

Ha det guld allihopa!

Kram

 


It's the same old song,

but with a different me since you been gone..


Renoverar för fullt i min nya lägenhet, tar mycket längre tid än jag hade räknat med. Men ska det göras så ska det göras noggrannt :) Kommer bli sååååå bra sen. Ska lägga upp före och efterbilder när jag är klar så ni får se :)

Blir jävligt nyktert denna helg, ska jobba med lägenheten från morgon till kväll.. Men ser fram emot rallyhelgen som kommer nästa helg :) Då blir det kalajs ;D

Nu blir det tv:n..

Hejda hejda!

RSS 2.0