Hey, slow it down!

Jobbat som en idiot idag, helt sjukt vad folk äter mycket mera mat nu till påsk.. Å skinkor äter man väl inte till påsk tycker jag men som sagt det gör andra, är helt slut i ryggen efter ha lyft flera ton skinkor sammanlagt idag.. Men ska inte klaga, det blev lite övertid vilket innebär mer pengar :) Behövs verkligen nu, fattar inte vart alla pengar tar vägen :S Måste börja spara lite nu och inte leva så gött som jag gör :P
Herregud, ja somna direkt jag kom hem från arbetet också å sov tills nu 23.15. Bara att gå upp å borsta gaddarna och hoppa ner igen de :P

Vill ha vår, slänga in alla vinterkläder i garderoben och plocka fram vårkläderna och skorna.. Sitta i solen en riktigt fin vårdag slår det mesta! Mums, måste försöka tänka posetivt :)

Under veckan blir det nog bara en massa jobb och lite av allting annat, veckan innan påsk är som sagt ett helvete på jobbet. Så blir inte mycket fritid denna vecka. Tur att jag ska åka bort t helgen :)

Ne, detta går inte..

Sov gott folket :)


rfgrfgf


What do you want from me?!

Måste säga att jag har haft en riktig toppenhelg med underbara människor, helt kanoners har det varit! :)

I fredags hade jag en riktig chillkväll med god mat :) Igår hade jag min älskling här hela dagen (hunden) :P Fast han fick åka hem till Edebäck på kvällen då det stod kalasering på schemat för min del :) Tim och Cherin hade ju kalajs in the Park ;D Var först hos Malla på förferre, mycket trevligt. Kul att umgås med alla igen, sen drogs det vidare till Parken och där var det för en gångs skull mycket folk och riktigt kul! :) Sen finns det ju pajjaser som tror man är dum i huvve, fick så många kostiga erbjudande under kvällen vilket slutade med att jag höll på att dö av skrattanfall när jag skulle gå hem.. Systeryster var ute och härjade också, så vi tog följe hemmåt och ja jag kan ju säga att jag smittade av mitt goda humör på henne xD Folk måste ha trott vi var knäppa i huvudet!
När man kom hem så somnade jag ganska direkt, helt utslagen efter en mycket lyckad kväll :P

En annan sak skulle vara bra att införas tycker jag, FYLLELÅS på mobiler.. Alltid lika kul att vakna upp och kolla igenom telefonen. Konstiga sms och meningar, telefonnr som man inte har och så vidare.. Som tex; för några helger sen hade jag skrivit att jag var ute på sjön och fiskade ädelfisk. Vart får man det ifrån lixom?! haha.

Längtar redan efter kommande helger, då blir det kalasering i Årjäng, sen elmia, sen bartömmning i Sälen och sist men inte minst partykryssning till Riga :) April kmr bli toppen! :)


Nej, nu ska jag fixa matlåda å göra lite andra vuxensaker innan Johan Falk börjar :)

Ha det bra gott folk!






En av mina favoriter just nu :)


When dreams come true..

Här rullar dagarna på som vanligt, äntligen kommit in i en vardag som inte är full av stress.. Så skönt med heltidsjobb och veta vad man ska göra från dag till dag och planera in lite roliga saker framöver :) Nu när det börjat lugna ner sig lite så kmr massa skit ikapp en, har tex fått magkatarr pga stress och börjar på att bli lite halvförkyld. Men håller tummarna att jag klarar mig ifrån att bli sjuk..

Jag, Sanna och Cherié beställde häromdagen partykryssning till Riga i april :) Det är lika bra att passa på å ha roligt så länge man är singel och ung ;) Ska väl förhoppningsvis göra lite andra saker under våren också, men det tar vi då :)

Var även på äventyrsbadet i Örebro (gustaviksbadet) med Therese och Elin i söndags, hade hur kul som helst. Kände mig som ett barn på nytt, tycker det är viktigt att göra nått kul och spontant då och då. Var inte meningen att jag skulle vart med först, men ångrade mig i sista stund och det är jag glad för! :) Tack <3

Måste berömma mig själv också, man kan fan allt om man bara vill! ;)

Nu ska jag återgå till disken och annat skit som man måste göra..

Ha det bra!

//Helle


hgghk

Vårkänslor har jag också, underbart!!


High on life =)

Kan inte säga annat än att jag är överlycklig, visste att 2010 skulle bli ett bra år för mig =)
En av anledningarna till att jag tror det är att häromdagen fick jag fast jobb, helt oväntat.. Lite komiskt var att tidigare samma dag gick jag till arbetsförmedlingen och skrev in mig som arbetslös och när jag kom hem ringde de från jobbet (Hemgården) och erbjöd mig heltid från och med kommande måndag :) Jag blev så jävla glad att jag börja skaka, hoppa, skrika.. Bästa dagen på väldigt väldigt länge! Visst, det kanske inte är drömjobbet men ett fast jobb är inte lätt att få och speciellt inte i Hagfors kommun..
En sån jävla lättnad att bli ekonomiskt oberoende, så himla skönt att kunna planera och köpa saker. Att veta att jag kommer kunna betala hyran/räkningarna varje månad =)

Tänkte jag skulle jobba ihop pengar så jag ska kunna plugga utan att behöva ta lån i framtiden, jag är bara 20 år än så jag behöver inte stressa fram något.. =)

Saknar bara lite små pusselbitar som kärlek och större lägenhet ;)

Men just nu ska jag bara njuta av det jag har =)


Ha de!

Kram :)

RSS 2.0